kläder

Nu vill jag inte att detta inlägg ska låta som att jag är grym på det här med mode. 
Jag har ingen direkt koll på hur man matchar på bästa sätt osv, utan jag klär mig efter hur jag känner för. 
I affärerna går jag inte efter kvalité och höga priser utan det som är billigt och snyggt och det som verkligen skriker på mig köper jag.
Jag älskar hösten (fast våren är min favorit) , då får jag ''äntligen'' gå i mina stora extremtfulmysiga skjortor, koftor, skinnjacka (vilket jag vill skaffa mig en ny) och kängor :) Men nu känner jag att min garderob måste uppdateras liiiiite till det kalla halvåret så jag får väl dra iväg kusinen på en shoppingtur snart.
 
Iallfall, sådan är jag. Och jag klär mig varje dag efter mitt humör. Är jag trött/depp går jag i ''lodiskläder'' - allt från håliga koftor till mjukisbyxor. Är jag glad och orkar ta vara på dagen fullt ut (vilket händer ibland) så orkar jag mer tänka ut vad jag ska ha på mig och våga lite mer. Sen är det dessa dagar emellan när man bara ska traska och sitta i skolan, dom där bara helt vanliga dagarna, då klär jag mig i något som är skönt (vilket allt utom jeans är i min garderob)... och Julia är likadan- oftast. Bara så ni modeintresserade vet.
Därför kommer inte ''dagens outfit'' upp så ofta här på bloggen men jag vill (/ska) härdanefter visa er dom dagar jag känner mig ''fin/uppklädd'' i bilder :)
 
Detta skulle jag isåfall införskaffa ( på ett ungefär ) mig på shoppingturen. Maybe baby.  But those shooooes....! 
Kram på er ! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

nu får vi dra på en shoppingrunda snart asså!! tjäna ihop pengar och sedan åka och bara shoppa!!! jättefiint collage!

2012-08-30 @ 18:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback